"Shaping a tasty future” is de nieuwe slagzin voor Vandemoortele, één van de leidende Europese spelers in voeding: margarine, culinaire oliën en diepvries bakkerijproducten van brood en croissants tot donuts en focaccia. Na de overname in Italië en de nieuwe fabriek in Polen, werd nu de nieuwe vestiging in België ontwikkeld, een Food Experience Center (FEC) om de innovatie, passie en klantgerichtheid plaats te geven.
Voor het ontwerp van het FEC, stelde Bopro als projectmanager samen met Vandemoortele een programma van eisen op zodat aan de noden en wensen van Vandemoortele een antwoord kon geboden worden. Samen met Bopro werd een ontwerpteam aangesteld dat aan de duurzaamheidswensen van Vandemoortele een antwoord kon bieden. De duurzaamheidsfactor van het project werd reeds in design stage gecertificeerd door BREEAM met een Excellent certificaat, waarbij Bopro fungeerde als BREEAM assessor en het project nauwgezet opvolgde en de eisen voor een Excellent-certificaat bewaakte. Momenteel zijn Bopro en BRE bezig met het tweede deel van het certificaat, de post-construction stage.
Het volledige bouwteam werd door Bopro samen met Vandemoortele aangesteld en de constructie werd wekelijks opgevolgd door Bopro als project manager. Bopro werkte op hetzelfde niveau verder mee aan de aanleg van het landschap rondom het Food Experience Center en de sloop van het bestaande gebouw.
Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?
Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.
Expertises
Handige links
Laten we contact houden!
Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel en Parijs.
©2024 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies